فواید بدنسازی! ورزش بدنسازی می تواند با محافظت از فکر و حافظه به ذهن و مغز شما کمک کند تا از اضطراب دور بمانیدو عملکرد مغز شما را بهبود می بخشد.

فواید بدنسازی
 

فواید بدنسازی

قاعدتا رشته ورزش بدنسازی صرفاً یک ورزش جهت بهبود شرایط جسمی_ فیزیکی بدن نیست و طبعاً دارای فواید بسیار زیادی برای حفظ سلامت جسمی-روحی افراد خواهد داشت.هر چند که ممکن است در کنار فواید بسیار زیاد آن مضراتی نیز وجود داشته باشد که برای بعضی از افراد در جامعه،ورزش مناسبی نباشد. اگر شما هم اطلاعات کافی در زمینه این رشته ورزشی و آموزش بدنسازی ندارید و کنجکاو هستید تا با جزئیات آن آشنا گردید حتما تا آخرمطلب با feelfitsaeid@ همراه باشید.

بدنسازی چیست؟

شاید بهتر باشد قبل از ارائه ی هر مطلب دیگری، در ابتدا به معرفی رشته بدنسازی بپردازیم. همانطور که می دانید در طی سال های اخیر ورزشی محبوب در بین نوجوانان و جوانان، به نام ورزش بدنسازی رواج پیدا کرده است که گاهی نیز با عناوینی همچون پرورش اندام و یا زیبایی اندام نیز شناخته می شود.در واقع در این رشته ورزشی عضلات بدن تحت تمرین قرار گرفته تا در نهایت به زیباترین شکل وحجم مناسب تبدیل گردند. متاسفانه عده ای از عزیزان ورزشکار صرفا به دلیل برخورداری از تناسب اندام به سراغ بدنسازی رفته و از فواید بسیار زیاد آن اطلاعات که چندان کافی، ندارند.اینگونه عزیزان بهتر است بدانند که ورزش بدنسازی فیزیک و عضلات بدنی، ذهن را سبب می گردد. و همچنین باعث بهبود عملکرد و سوخت و ساز بدن می شود.در واقع بدنسازی، سلامت جسم و روح را به طور همزمان تقویت کرده و بهبود می بخشد.

تعریف بدنسازی از نگاه فیزیک بدنی!!

به فرآیندی که در طی آن ضمیر های عضلانی به واسطه ی تمرین، تنظیم ، دریافت کالری و ترکیب آن ها با استراحت، توسعه و بهبود می یابند، بدنسازی می گویند. فرآیند بدنسازی به صورتی است که شما در ابتدا باید به تمرین دادن عضلات بدن خود عادت کنید و بسته به هدفی که برای شروع این ورزش در نظر گرفته اید، به برنامه غذایی و میزان کالری مصرفی خود توجه ویژه داشته باشید و در کنار همه ی این موارد و میزان استراحت شما نیز باید به طور منسجم و کافی باشد تا عضلات بدن فرصت بازیابی و بازسازی خود را داشته باشند. پس از انجام همه ی مراحل به صورت دقیق، به شما عنوان بدنساز ارائه می گردد.

فواید بدنسازی برای افسردگی

افسردگی یک بیماری است و می تواند ناشی از ژنتیک، شرایط دشوار زندگی و بسیاری موارد دیگر باشد. اما بیشتر از هر چیزی، افسردگی ناشی از نحوه واکنش افراد به اتفاقاتی است که در زندگی آن ها رخ می دهند.بدنسازی می تواند افسردگی را به طور طبیعی درمان کند. این ورزش باعث افزایش عزت نفس، بهبود سلامت بدن، افزایش روحیه، کاهش استرس و ناامیدی، بهبود الگوی خواب، افزایش تمرکز و بهبود کنترل بر خود می شود.

برخی از علائم افسردگی عبارتند از:

  • کمبود انرژی و احساس خستگی دائمی
  • افزایش یا کاهش وزن
  • ناتوانی در خوب خوابیدن و تغییر در ساعات خواب
  • درد در بدن و ماهیچه ها
  • تحریک پذیری، عصبانیت یا اضطراب
  • ناتوانی در لذت بردن از زندگی
  • ناتوانی در تمرکز
  • کمبود انگیزه
  • پایین بودن روحیه

 افزایش اعتماد به نفس

همه ما می دانیم که علت کاهش اعتماد به نفس بسیاری از افراد، نداشتن اندامی متناسب است. بدنسازی این امکان را به ما می دهد تا اندامی زیبا و ورزیده داشته باشیم و اعتماد به نفس خود را ارتقا ببخشیم.مربی سعید رحمانی و پرورش 1000 دانش پذیر حرفه ای ومربی در کشور،یه کمک دوره های آموزشی خود میتواند آموزش بدنسازی در خانه را به شما ارائه داده و به افزایش سلامتی شما کمک کند.

رقابت در بدنسازی!!

بدنسازی یک ورزش رقابتی است و هر ساله ورزشکاران حرفه ای در مسابقات مختلف جهانی به رقابت با یک دیگر می پردازند.از سری بدنسازان مشهوری که در سطح جهانی شروع به فعالیت در رشته بدنسازی کردند می توان به : لو فرگنو، استیو ریوز،لری اسکات، رونی کولمن و جی کاتلر اشاره کرد.

شروع ورزش بدنسازی از کجا بود ؟

ظهور ورزش بدنسازی را باید در طی سال های 1880 تا 1930 میلادی دانست. البته نا گفته نماند که هنر نمایش بدن تا قبل از تبلیغ توسط پدر بدنسازی مدرن (( اویگن ساندو )) اصلاً وجود نداشت.(( اواخر قرن 19 میلادی )) در واقع ساندو توانست هنر نمایش بدن را به جهان معرفی کند و امروزه یکی از پر طرفدارترین رشته ها در بین ورزشکاران می باشد. ساندو به مرور کار خودش را توسعه داده و هر روز به محبوبیتش اضافه می شد.جالب است بدانید که ساندو طی مدت زمان قابل توجه ای توانست تجهیزات ورزشی مختلفی اختراع کند. تجهیزات ابداعی او برای اغلب مردم قابل استفاده بودند و در نتیجه تعداد افراد بیشتری می توانستند به راحتی وارد این رشته شده و از مزایای آن بهره ببرند. بدنسازی پس از ساندو نیز به مرور پیشرفت کرد و امروزه از نظر محبوبیت در صدر قله های جهانی قرار دارد.

نحوه انجام ورزش بدنسازی!

افرادی که در ورزش بدنسازی فعالت می کنند معمولا از طریق بلند کردن وزنه های سنگین و تمرین با انواع وزنه باعث افزایش ضمیرهای عضلانی خود می شوند. بدنسازان به طور معمول اندامی پر و شکل دهی شده و فیزیک بدنی تراشیده شده دارند و همین امر موجب افزایش طرفدار و شرکت کننده در مسابقات نمایش فیزیک بدنی شده است.همانطور که می دانید با بلند کردن وزنه های سنگین بر طبق اصول برنامه تمرینی، پارگی میکروسکوپی در عضلات رخ می دهد و برای جبران و ترمیم این پارگی، ورزشکار نیاز به مواد غذایی مناسب و اکسیژن کافی دارد. این فرآیند موجب افزایش جریان خون در عضلات می شو. خون مسئول اکسیژن رسانی و مغزی نمودن رگ ها و شریان های بدنی می باشد.رگ های عضلانی با افزایش خون رسانی حجم بیشتری پیدا کرده که به این رویکرد هیپرتروفی می گویند. در عملکرد هیپر تروفی حتما باید بر روی یک عضله ی خاص متمرکز شده و آن را به صورت مکرر تمرین داد.

بهبود سلامت استخوان ها

تحقیقات ثابت کرده اند که عدم تحرک فیزیکی باعث کاهش سلامت استخوان می شود و انجام تمرینات مقاومتی می تواند تراکم استخوان ها را افزایش دهد. جالب است بدانید که بدنسازی نسبت به ورزش های هوازی تاثیر بیشتر در افزایش تراکم و سلامت استخوان ها ایفا می کند.

تیم متخصص feelfitsaeid با بهره گیری از تجربیات چندین و چند ساله مربی سعید رحمانی و پرورش 1000 دانش پذیر حرفه ای ومربی در کشور، توانایی ارائه ی اصولی ترین برنامه های تمرینی و غذایی از مبتدی تا فوق حرفه ای با کمترین هزینه ممکن و بازدهی تضمینی را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید